3 Ocak 2013 Perşembe

Nivea Pure & Natural Deneyimi

Selam zuzular. Çoook uzun zaman oldu iş yoğunluğundan bir bloğum olduğunu unuttuğum tarihlerdeyim :) Yorucu bir seneydi anca kapattım geldim. Umarım keyifler yerindedir:))
Uzun zamandır yazmak istediğim bir ürünle haşır neşirim. İlk önce yüz temizleme ürünleriyle başladım en son nemlendiricilerine kadar geldim. Doğal içerikli,parabensiz, silikonsuz vsresiz ,sevimli, zararsız ürünler arayışı içerisine girdiğim zamanlarda karşıma çıkan bir seri Nivea Pure Natural serisi. Makyaj temizliği konusunda inanılmaz takıntılı biriyim. Temizlenecek her molekül. Büyük ızdırap ama biliyorsunuz makyaj ürünlerinin cilde etkilerini. Bu sebeple cilt temizliği ve nemlendirme konusunu önemli. Neyse aslında tesadüfi oldu. Makyaj temizleme sütüm bitmişti. Bakınırken bu pure natural serisinin ürününü gördüm. %95 doğal içerik iddaları dikkatimi çekti.

Ürünler paraben, silikon gibi zararlı maddeler içermiyormuş. Denemek istedim, memnun da kaldım. Makyaj temizleme sütü gayet başarılı. Biraz yoğun ama rahatsız edici değil. Kokusuda hoşuma gitti. Daha sonra toniğini kullandım. Bu ikilinin performansı gayet iyi bana kalırsa. Herhangi bir reaksiyon olmadı cildimde.

 Gel gelelim gündüz kremine....

Kullandığım krem üstte resmini gördüğünüz.Temizleyicilerinin performansı sebebiyle ve daha ziyade doğal içerik iddalarının peşine takılarak aldığım gündüz kremini kullanmaya başladım. Ama kremi bende sivilce yaptı. Kullanan arkadaşlar var mı bilmiyorum,belki benim cildimle ilgili bir durumdur bilemiyorum. Nemlendirmesi ve kuru cildi rahatlatması açısından fena değil gel gör ki yüzümde muhtelif yerlerde kırmızı kırmızı sevimsiz tepecikler oluştu. Cildin alışma süreci midir bilmiyorum ama yaklaşık bir haftadır durum bu zuzular. Cilt tipim karma-kuru arası ama sivilce meyilli. Durum budur. Biraz daha zaman veriyorum kullanmaya devam edeceğim şimdilik çok yoğun bir sivilce sorunu değil idare edebilecek durumdayım. Ama kremi hayal kırıklığı oldu benim için.  Almak isteyip karasız kalan zuzular için bir fikir olur belki. Aklınızda bulunsun zuzular...Unutmadan bunlar sadece tecrübe paylaşımı. Cilt tipleri ve hassasiyetleri farklı farklı biliyorsunuz.Bana iyi gelen bir ürün sizin için kabus olabilir. Bunu sadece bir tecrübe aktarımı olarak değerlendirin canlar. Pammuk gibi cildiniz, nemli canlı kanlı yanaklarınız olması dileğiyle:)